De trainers

LinkedIn trainer Judith de Pagter

Judith de Pagter – LinkedIn trainer

WordPress trainer Martijn Baltes

Martijn Baltes – WordPress en Mailchimp trainer

SEO & Google Business trainer Chris Kleingeld

Chris Kleingeld – SEO & Google Business trainer

Nick-Smeenk-de-blog-training

Nick Smeenk – Blog trainer

Ik heb jarenlang gewerkt als consultant op het gebied van marketingcommunicatie en sales. Sinds 29 februari 2012 heb ik mijn eigen bedrijf in Amersfoort: Studio Contekst. Kijk voor meer informatie op de website: http://www.studiocontekst.nl/

Pakkende teksten

Mijn kracht zit in het schrijven van pakkende teksten. Deze teksten zijn gericht op het in beweging krijgen van de houding of het gedrag van de lezer. Daarnaast lezen mijn teksten 'zo lekker weg', aldus één van mijn opdrachtgevers. En ik vind het leuk om die kennis over te dragen.

Contentmarketing en bloggen

Er zijn alweer talloze boeken, artikelen en whitepapers over geschreven: contentmarketing. En waar het allemaal op neer komt is dat de inhoud van online en offline content elkaar moet versterken. Met goede teksten en interessante berichten genereer je aandacht, krijg je bezoekers en maak je klanten. Eén van de leukste manieren om je bedrijf, jezelf en je kennis te profileren, is BLOGGEN. Indien je daar meer over wilt weten of er zelf mee aan de slag wilt, nodig ik je graag uit voor een workshop.

De Blog training.nl

Geertje Algera – video trainer

Geertje Algera heeft jarenlange ervaring met smartphone reportages maken voor KRO-NCRV. Als geen ander kent zij de uitdagingen van smartphone verslaggeving, maar ook de toegevoegde waarde ervan. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen en organisaties te leren hoe ze met hun mobiele telefoon verhalen kunnen vertellen.

Geertje heeft sinds 2016 haar eigen bedrijf in Utrecht, gespecialiseerd in video’s maken met smartphone. Kijk voor meer informatie op de website: www.geertjealgeramedia.nl

Sinds mei 2017 is Geertje Algera aangesloten bij het platform van desocialmediatraining.nl en geeft zij de cursus Zakelijk vloggen via Instagram.

Erica Heykoop – trainer afbeeldingen maken voor blogs

Als grafisch vormgever ben ik dagelijks bezig met beeld, vorm en kleur. Ik ben een beelddenker en creëren is mijn passie. Al ruim 20 jaar ontwerp ik logo’s, huisstijlen en andere communicatie-uitingen voor uiteenlopende doelgroepen.
Sinds de komst van sociale media en de smartphone heeft communicatie met beeld een enorme vlucht genomen. De snelheid van informatietoevoer maakt beeld onmisbaar. Het trekt aandacht en wordt vele malen sneller verwerkt dan tekst. Creëren van beeld is in de loop der jaren dan ook steeds belangrijker geworden in mijn werk.

Meer over Erica Heykoop

Sinds 10 jaar heb ik mijn eigen bedrijf Zippy Communicatie. Naast grafische vormgeving maak ik illustraties en animaties. Door het toepassen van beeld, vorm en kleur help ik klanten hun communicatie te versterken. Kijk op: www.zippycommunicatie.nl.

Vanaf februari 2018 geef ik voor desocialmediatraining.nl de training “Knippen Plakken Posten”. In deze training gaan we samen kijken hoe je op een eenvoudige manier een afbeelding kunt maken om jouw doelgroep aan te spreken en jouw verhaal te versterken. Ik vind het leuk om samen met je aan de slag te gaan!