De trainers

LinkedIn trainer Judith de Pagter

Judith de Pagter – LinkedIn trainer

SEO & Google Business trainer Chris Kleingeld

Chris Kleingeld – SEO & Google Business trainer

Raymond van Hooft – trainer social media strategisch plan

Raymond is opgegroeid in een echt ondernemersgezin. Na de Economische school startte hij bij Beiersdorf als brandmanager voor Nivea en 8×4 en werkte aansluitend bij top-10 reclamebureaus (o.a. BBDO, Grey, Y&R) voor opdrachtgevers zoals het Nederlands Bureau voor Toerisme, Mitsubishi, Koninklijke Marine, KLM, Mobil Oil en Veilig Verkeer Nederland.

Hij startte vervolgens voor zichzelf. Hij werkt onafhankelijk van èn in samenwerking met collega's bij desocialmediatraining.nl. Stuk voor stuk gemotiveerde, zelfstandig opererende mensen die bewezen hebben in staat te zijn een essentiële meerwaarde te creëren.

Zijn dagelijkse werkzaamheden omvatten: het regisseren, adviseren en/of trainen van communicatiemedewerkers bij het ontwikkelen van een social media strategie. Om vastgelopen projecten vlot te trekken en/of om lang sluimerende ambities te kunnen realiseren. Dit ‘on-demand, on-the-job’. Met de focus op strategie en creatie.

In zijn vrije tijd is hij deeltijd-docent HBO Bachelor: Bedrijfscommunicatie, Interne Communicatie, Marketingcommunicatie en Social Media.

Laura Lolkema – Instagram trainer

Ik ben Laura Lolkema. In 2015 ben ik als freelancer gestart op het gebied van (online) communicatie. Met meer dan 10 jaar ervaring in de marketingcommunicatie heb ik een brede kennis opgebouwd. Bovendien zie ik tijdens mijn opdrachten voor verschillende bedrijven een diversiteit aan projecten langskomen. Zo werk ik bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van nieuwe websites, beheer ik social media, creëer ik content, maar geef ik ook trainingen of maak (offline) brochures.

Als liefhebber van social media en content creatie is het niet gek dat Instagram mijn favoriet is en één van de platforms is waar ik veel mee doe. Ik vind het een uitdaging om het meeste uit de mogelijkheden van Instagram te halen. Daarnaast vind ik het leuk om mijn enthousiasme te delen en kennis over te dragen aan anderen.

Kijk op www.ohlalau.nl voor meer informatie.