Per 15 juni 2024 is ons nieuwe adres: ABOG Business Centre – Vanadiumweg 25, Amersfoort

De trainers

WordPress/Mailchimp/SEO trainer - Martijn Baltes

Wat is jouw verhaal en wat maakt je uniek? Dat wil ik altijd graag weten van de ondernemers waar ik mee werk. Vervolgens vertaal ik dat naar een professionele en aantrekkelijke website die hun kracht uitstraalt, veel mensen bereikt en overtuigt.

Trainer in AI, Google Business & SEO - Chris Kleingeld

Chris Kleingeld is een ervaren trainer in Artificial Intelligence (AI), Search Engine Optimization (SEO) en Google Business. Als oprichter van AI Matters breidt hij zijn kennis en inzichten in AI nog verder uit en neemt dat mee in zijn dynamische trainingen.

Met een gedegen kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en een scherp oog voor de kansen die het biedt, staat Chris te popelen om zijn inzichten en expertise te delen met cursisten en hen te begeleiden bij het toepassen van de principes van AI in hun eigen bedrijf.

Facebook trainer - Jeroen 's-Gravendijk

Jeroen ‘s-Gravendijk heeft een hotelschool achtergrond en heeft daar geleerd hoe je mensen kan beïnvloeden op een sociale manier. Via een uitstapje naar Direct Marketing, waar hij als klantenservicemanager werkzaam was, startte hij in 2010 met zijn social mediabureau The New Media Factory – www.tnmf.nl.

Instagram trainer - Puck van Biemen

Puck is als filmmaker, editor en verhalenverteller gespecialiseerd in het creëren van boeiende, visuele content die de essentie en identiteit van artiesten en bedrijven weerspiegelt. Met haar diepgaande expertise in verhalen vertellen en contentcreatie voor social media, is zij in staat om anderen te trainen in de kunst van het effectief communiceren via platforms zoals Instagram.