De trainers

WordPress/Mailchimp/SEO trainer - Martijn Baltes

Wat is jouw verhaal en wat maakt je uniek? Dat wil ik altijd graag weten van de ondernemers waar ik mee werk. Vervolgens vertaal ik dat naar een professionele en aantrekkelijke website die hun kracht uitstraalt, veel mensen bereikt en overtuigt.

SEO Trainer - Chris Kleingeld

Chris Kleingeld heeft een flinke naam opgebouwd met zoekmachine-optimalisatie (SEO), en dat is niet voor niets. Hij legt de lat behoorlijk hoog en wil altijd al het mogelijke uit een website halen.

Facebook trainer - Jeroen 's-Gravendijk

Jeroen ‘s-Gravendijk heeft een hotelschool achtergrond en heeft daar geleerd hoe je mensen kan beïnvloeden op een sociale manier. Via een uitstapje naar Direct Marketing, waar hij als klantenservicemanager werkzaam was, startte hij in 2010 met zijn social mediabureau The New Media Factory – www.tnmf.nl.

Instagram trainer - Laura Lolkema

Ik ben Laura Lolkema. In 2015 ben ik als freelancer gestart op het gebied van (online) communicatie. Met meer dan 10 jaar ervaring in de marketingcommunicatie heb ik een brede kennis opgebouwd.

Social media regisseur - Raymond van Hooft

Raymond van Hooft is zelfstandig social media regisseur, initieert en coördineert projecten met betrekking tot alle vormen van on- en offline communicatie. Met andere woorden: imago-, verkoop gerelateerde- en interne communicatie.