De trainers

WordPress/Mailchimp/SEO trainer - Martijn Baltes

Wat is jouw verhaal en wat maakt je uniek? Dat wil ik altijd graag weten van de ondernemers waar ik mee werk. Vervolgens vertaal ik dat naar een professionele en aantrekkelijke website die hun kracht uitstraalt, veel mensen bereikt en overtuigt.

Trainer in AI, Google Business & SEO - Chris Kleingeld

Chris Kleingeld is een ervaren trainer in SEO en Google Business met een groeiende interesse in Artificial Intelligence (AI).

Met een gedegen kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en een scherp oog voor de kansen die het biedt, staat Chris te popelen om zijn inzichten en expertise te delen met cursisten en hen te begeleiden bij het toepassen van de principes van AI in hun eigen bedrijf.

Facebook trainer - Jeroen 's-Gravendijk

Jeroen ‘s-Gravendijk heeft een hotelschool achtergrond en heeft daar geleerd hoe je mensen kan beïnvloeden op een sociale manier. Via een uitstapje naar Direct Marketing, waar hij als klantenservicemanager werkzaam was, startte hij in 2010 met zijn social mediabureau The New Media Factory – www.tnmf.nl.

Facebook advertentie trainer - Stijn Kemperman

Stijn Kemperman wist al vroeg dat hij ondernemer wilde worden. Nu heeft hij een succesvol online bedrijf, waarbij hij klanten met name via Facebook adverteren trekt. Hij heeft niet alleen de kennis, maar vindt het ook heel leuk om deze kennis te delen. Stijn gaat per 1 januari 2022 voor desocialmediatraining.nl aan de slag met de training Cursus Facebook: leren adverteren (gevorderd).

Instagram trainer - Laura Lolkema

Ik ben Laura Lolkema. In 2015 ben ik als freelancer gestart op het gebied van (online) communicatie. Met meer dan 10 jaar ervaring in de marketingcommunicatie heb ik een brede kennis opgebouwd.

Social media regisseur - Raymond van Hooft

Raymond van Hooft is zelfstandig social media regisseur, initieert en coördineert projecten met betrekking tot alle vormen van on- en offline communicatie. Met andere woorden: imago-, verkoop gerelateerde- en interne communicatie.