De trainers

LinkedIn trainer Judith de Pagter

Judith de Pagter – LinkedIn trainer

WordPress trainer Martijn Baltes

Martijn Baltes – WordPress en Mailchimp trainer

SEO & Google Business trainer Chris Kleingeld

Chris Kleingeld – SEO & Google Business trainer

Geertje Algera – video trainer

Geertje Algera heeft jarenlange ervaring met smartphone reportages maken voor KRO-NCRV. Als geen ander kent zij de uitdagingen van smartphone verslaggeving, maar ook de toegevoegde waarde ervan. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen en organisaties te leren hoe ze met hun mobiele telefoon verhalen kunnen vertellen.

Geertje heeft sinds 2016 haar eigen bedrijf in Utrecht, gespecialiseerd in video’s maken met smartphone. Kijk voor meer informatie op de website: www.geertjealgeramedia.nl

Sinds mei 2017 is Geertje Algera aangesloten bij het platform van desocialmediatraining.nl en geeft zij de cursus Zakelijk vloggen via Instagram.

Erica Heykoop – trainer afbeeldingen maken voor blogs

Als grafisch vormgever ben ik dagelijks bezig met beeld, vorm en kleur. Ik ben een beelddenker en creëren is mijn passie. Al ruim 20 jaar ontwerp ik logo’s, huisstijlen en andere communicatie-uitingen voor uiteenlopende doelgroepen.
Sinds de komst van sociale media en de smartphone heeft communicatie met beeld een enorme vlucht genomen. De snelheid van informatietoevoer maakt beeld onmisbaar. Het trekt aandacht en wordt vele malen sneller verwerkt dan tekst. Creëren van beeld is in de loop der jaren dan ook steeds belangrijker geworden in mijn werk.

Meer over Erica Heykoop

Sinds 10 jaar heb ik mijn eigen bedrijf Zippy Communicatie. Naast grafische vormgeving maak ik illustraties en animaties. Door het toepassen van beeld, vorm en kleur help ik klanten hun communicatie te versterken. Kijk op: www.zippycommunicatie.nl.

Vanaf februari 2018 geef ik voor desocialmediatraining.nl de training “Knippen Plakken Posten”. In deze training gaan we samen kijken hoe je op een eenvoudige manier een afbeelding kunt maken om jouw doelgroep aan te spreken en jouw verhaal te versterken. Ik vind het leuk om samen met je aan de slag te gaan!

Raymond van Hooft – social media plan trainer

Raymond is opgegroeid in een echt ondernemersgezin. Na de Economische school startte hij bij Beiersdorf als brandmanager voor Nivea en 8×4 en werkte aansluitend bij top-10 reclamebureaus (o.a. BBDO, Grey, Y&R) voor opdrachtgevers zoals het Nederlands Bureau voor Toerisme, Mitsubishi, Koninklijke Marine, KLM, Mobil Oil en Veilig Verkeer Nederland.

Hij startte vervolgens voor zichzelf. Hij werkt onafhankelijk van èn in samenwerking met collega's bij desocialmediatraining.nl. Stuk voor stuk gemotiveerde, zelfstandig opererende mensen die bewezen hebben in staat te zijn een essentiële meerwaarde te creëren.

Zijn dagelijkse werkzaamheden omvatten: het regisseren, adviseren en/of trainen van communicatiemedewerkers bij het ontwikkelen van een social media strategie. Om vastgelopen projecten vlot te trekken en/of om lang sluimerende ambities te kunnen realiseren. Dit ‘on-demand, on-the-job’. Met de focus op strategie en creatie.

In zijn vrije tijd is hij deeltijd-docent HBO Bachelor: Bedrijfscommunicatie, Interne Communicatie, Marketingcommunicatie en Social Media.