Facebook advertentie trainer - Stijn Kemperman

Stijn Kemperman wist al vroeg dat hij ondernemer wilde worden. Nu heeft hij een succesvol online bedrijf, waarbij hij klanten met name via Facebook adverteren trekt. Hij heeft niet alleen de kennis, maar vindt het ook heel leuk om deze kennis te delen. Stijn gaat per 1 januari 2022 voor desocialmediatraining.nl aan de slag met de training Cursus Facebook: leren adverteren (gevorderd).

Mijn naam is Stijn Kemperman en samen met mijn compagnon Jens Egelmeer zijn wij een aantal jaren geleden begonnen binnen de e-commerce met onze eerste webshop. Onze vriendschap gaat terug tot onze 15 jarige leeftijd. We zaten toen beiden nog op het HBO en we wisten toen al dat we gingen ondernemen.

We hebben vanuit onze eerste webshop eerst een half jaar alles zelf geprobeerd met veel tegenslagen. Daarna zijn we kennis gaan kopen en dit heeft ervoor gezorgd dat we exponentieel hebben kunnen groeien. De manier hoe we onze klanten naar de webshop krijgen is altijd social advertising geweest. Deze skill hebben we in een aantal jaar weten te op te bouwen wat ervoor gezorgd heeft dat we nu met meer dan 10 webshops actief zijn in meerdere landen.

De kennis en kunde die we hebben opgedaan, passen we dagelijks toe op onze eigen webshops, maar doen we nu ook voor anderen vanuit onze agency “Marketing Agency AP E-com”. Daarnaast vinden we het fantastisch om mensen te helpen en te leren door middel van trainingen en coaching.

Hopelijk mag ik mijn kennis met jou delen en zie ik je snel!