Trainer in LinkedIn - Judith de Pagter

Sinds 2010 ben ik zelfstandig expert en trainer in LinkedIn. Ik heb inmiddels ruim 6.000 cursisten op praktische wijze geholpen maximaal rendement online te bereiken.

Sinds 2010 ben ik een zelfstandige LinkedIn expert en trainer met een trackrecord van meer dan 6.000 tevreden cursisten, die ik praktisch heb geholpen om optimaal rendement online te behalen. Met een rijke achtergrond in zowel het bedrijfsleven als de gezondheidszorg, ben ik in staat mijn klanten te voorzien van praktische voorbeelden om LinkedIn effectief in te zetten voor het bereiken van hun doelen.

Netwerken zit in mijn DNA. Ik heb een passie voor het verbinden van mensen en LinkedIn is een waardevol hulpmiddel in dit proces. Ik snap als geen ander dat een sterk netwerk essentieel is. Gedurende mijn hele carrière heb ik collega's geholpen met vragen met betrekking tot de gebruikerskant van software. Ik heb een natuurlijke nieuwsgierigheid om te begrijpen hoe software werkt en de gave om dit op een heldere manier uit te leggen.

Je kunt bij mij een cursus in Soest boeken als individu (kijk hiervoor in de agenda op deze website) of je kunt mij als bedrijf uitnodigen om een voorstel op maat te maken voor een incompany training.

Wil je kennis met mij maken, bekijk dan dit filmportret: