WordPress trainer - Martijn Baltes

Wat is jouw verhaal en wat maakt je uniek? Dat wil ik altijd graag weten van de ondernemers waar ik mee werk. Vervolgens vertaal ik dat naar een professionele en aantrekkelijke website die hun kracht uitstraalt, veel mensen bereikt en overtuigt.

Techniek eenvoudig en praktisch toepasbaar maken, daar heb ik lol in. Ik lees graag veel over de nieuwste ontwikkelingen en oude wijsheden om dit vervolgens samen te vatten in een uitleg die iedereen begrijpt. En ik stop de boodschap graag in een mooi jasje. Grafische vormgeving en fotobewerking, daar kan ik mijn creativiteit in kwijt.

Bij mij ben je dus aan het goede adres als goed voor de dag wil komen op internet en wilt leren hoe je websites en social media zonder technisch gedoe zelf kunt bijhouden en in je voordeel laat werken.

Websites maak ik al sinds 1997 en heb ik altijd gedaan naast mijn werkzaamheden als ICT projectmanager. Met meer dan 10 jaar ervaring en certificering als projectmanager (Prince2 practitioner) ken ik het belang van duidelijke afspraken over de aanpak, de planning en de kosten en weet ik trajecten in goede banen te leiden.

In 2010 heb ik mijn onderneming Vlot & Goed opgericht waarmee ik je graag help met strategie, realisatie, begeleiding en opleidingen op het gebied van websites, e-mailmarketing en social media.