E-book ‘Mensen verbinden via LinkedIn’ nieuwe editie 2018

Een aantal jaren geleden was ik apetrots dat mijn boek ‘Mensen verbinden met LinkedIn’ klaar was. Ik had er hard aan gewerkt, versie na versie herschreven en ik was blij toen het boek af was. Eindelijk had ik een uniek naslagwerk waarmee ik mijn cursisten kon verblijden. Want een LinkedIn-training is voor menigeen flink intensief en dan is het fijn als je naderhand nog allerlei informatie kunt raadplegen in een boek. Wat ik toen nog niet wist, is dat ik ongeveer elk jaar een nieuwe versie kon gaan maken…

LinkedIn staat niet stil

De wereld waarin wij leven, verandert steeds sneller en LinkedIn verandert vrolijk mee. Gelukkig maar, want anders zou dit sociale mediaplatform snel uit de tijd raken. Maar als je de auteur bent van een handboek, betekent dit dat er voortdurend werk aan de winkel is. De laatste versie van ‘Mensen verbinden met LinkedIn’ dateert uit het voorjaar 2017 en intussen is er weer zoveel veranderd, dat ik een nieuwe versie heb geschreven. Deze versie verschijnt in de derde week van juli 2018.

Wat is er veranderd in LinkedIn?

Ik zet even voor je op een rijtje wat de meest in het oog springende wijzigingen zijn ten opzichte van de uitgave uit 2017. Let op: het gaat hier om het topje van de ijsberg:

  • De kop van het profiel is recent opnieuw aangepast (er was al een aanpassing gedaan in voorjaar 2017). De profielfoto is naar links opgeschoven in plaats van in het midden;
  • Rechts naast je naam en kopregel vind je meteen de informatie over je laatste werkgever, je laatstgenoten opleiding, je contactgegevens en het aantal connecties;
  • Er worden nu meer regels van de samenvatting getoond dan voorheen;
  • Contactgegevens werden eerder alleen aan 1egraads contacten getoond; nu kun je de zichtbaarheid van je contactgegevens instellen zoals jij dat wenst;
  • De ‘achterkant’ van de Vaardigheden is ingrijpend veranderd. Vaardigheden worden door LinkedIn ingedeeld met subkopjes. Het is nog steeds mogelijk om de volgorde van de vaardigheden aan te passen, maar het werkt wel een beetje anders dan we gewend waren;
  • Als je in de modus ‘PROFIEL WEERGEVEN’ staat, heb je bij de blauwe knop PROFIELONDERDEEL TOEVOEGEN een nieuw onderdeel erbij gekregen: AANVULLENDE INFORMATIE. Hiermee kun je eenvoudig aan je connecties om een aanbeveling vragen.
  • LinkedIn is bezig wijzigingen door de voeren op het niveau van bedrijfspagina en groepen.

Wil jij de nieuwste versie van het handboek?

Als je deelneemt aan een van mijn training, ontvang je na afloop automatisch het boek ‘Mensen verbinden met LinkedIn’. Dat is nu nog de versie uit 2017, maar zodra de nieuwe versie uit is, krijg je die ook. Wil je het handboek ontvangen zonder dat je een training of workshop volgt, dan kan dat ook. Via de website kan je het boek bestellen voor slechts € 14,95 (excl. btw). Ook daarvoor geldt dat je nu de 2017-uitgave ontvangt en automatisch de nieuwe versie krijgt, zodra deze beschikbaar is.

Wil je een preview en de eerste drie hoofdstukken eerst lezen voordat je tot aanschaf overgaat? Bestel dan via bovenstaande link de Light versie.

Enkele reacties op het boek ‘Mensen verbinden met LinkedIn’

“Maar gelukkig kwam deze week het E-book ‘Mensen verbinden via LinkedIn’. Dit boek was bij de cursus inbegrepen. Nieuwsgierig als ik was gelijk maar even gebladerd in het E-book. En het was alsof ik Judith weer voor de groep zag staan! Het E-book is geschreven op de manier waarop Judith haar cursussen geeft: vol enthousiasme, helder en duidelijk, met goede praktische voorbeelden. Echt een aanrader.”

“Het E-book dat Judith geschreven heeft is een naslagwerk om daadwerkelijk verbeteringen in je LinkedInprofiel te realiseren.”

“Het e-book dat onlangs van haar hand verscheen, ‘Mensen verbinden via LinkedIn’ is een duidelijk boek, met voorbeelden, voor hen die (meer) wegwijs in de wereld en mogelijkheden van LinkedIn willen worden.”

Delen met je netwerk? Klik hier:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

, ,

Reageer jij als eerste?

Geef een reactie