Een bericht of een verhaal maken en plaatsen via je Business Suite omgeving, wel of niet doen?

Business Suite is een gratis tool waarmee je je Facebook, Instagram- en Messenger accounts kunt beheren op één plek.

Je kunt Business Suite gebruiken op je computer en/of op een mobiel apparaat. Ik maak zelf het meeste gebruik van de laptop/desktop variant.

Één van de pro’s vind ik de koppeling met Instagram. Je kunt een op maat gemaakt bericht inclusief een aantal foto’s of video’s in één keer maken, aanpassen per account en daarna inplannen.

In de ‘Postvak-in’ functie komen alle meldingen per bericht op Facebook of Instagram samen in 1 overzicht. In dit overzicht kun je dan weer reageren op je reacties zonder dat je de app van Facebook of Instagram hoeft te openen.

Naast berichten kan je ook verhalen maken en kun je nog steeds teksten en/of stickers toevoegen, weliswaar beperkt, maar het kan!

En als je met een bericht of verhaal bezig bent, dan zie je ernaast hoe het bericht eruit komt te zien als het geplaatst wordt. Dit is erg handig.

Nog een leuke pro is dat als je het bericht of verhaal gaat delen dat Facebook met een optimale tijd komt op basis van zijn algoritme. Dan ga je dus altijd op het juiste moment inplannen!

Meer weten?

Mocht je vragen hebben hoe het exact werkt? Ik behandel de Business Suite Tool in mijn Facebook Workshop. Kijk hier voor de eerstvolgende workshop

Jeroen ’s-Gravendijk
Eigenaar TNMF en Facebooktrainer bij De Social Media Training

Deel dit bericht met je netwerk:

Facebook trainer - Jeroen 's-Gravendijk

Jeroen ‘s-Gravendijk heeft een hotelschool achtergrond en heeft daar geleerd hoe je mensen kan beïnvloeden op een sociale manier. Via een uitstapje naar Direct Marketing, waar hij als klantenservicemanager werkzaam was, startte hij in 2010 met zijn social mediabureau The New Media Factory – www.tnmf.nl.

Gerelateerde training

Cursus Facebook zakelijk toepassen (van a tot z) - live in Soest

Bekijk training