Facebook gaat verder onder een nieuwe naam… En nu?

Nou, eigenlijk niks… Moederbedrijf Facebook verandert van naam naar Meta maar voor ons als gebruikers en Facebookpagina beheerders zal er niet zoveel veranderen.

Meta gaat nieuwe producten aanbieden waaronder Virtual Reality (VR) en blijven de bij ons bekende producten zoals Facebook, Instagram, Whatsapp, Messenger bestaan onder hun eigen naam.

Het enige waar we het misschien aan gaan merken, is als je de applicatie van je Whats’app, Instagram of Facebook opent, dat er onderaan staat: ‘Deze Instagram app is een applicatie van Meta’.

Moeten we bij desocialmediatraining.nl straks ook nog een cursus maken over content voor een VR bril omdat steeds meer jeugdige kijkers er gebruik van gaan maken en al in een andere online wereld leven? De tijd zal het leren. Voorlopig focus ik nog op het geven van praktische Facebook workshops bij desocialmediatraining.nl.

Jeroen ’s-Gravendijk
Eigenaar TNMF en trainer in Facebook bij desocialmediatraining.nl

Deel dit bericht met je netwerk:

Facebook trainer - Jeroen 's-Gravendijk

Jeroen ‘s-Gravendijk heeft een hotelschool achtergrond en heeft daar geleerd hoe je mensen kan beïnvloeden op een sociale manier. Via een uitstapje naar Direct Marketing, waar hij als klantenservicemanager werkzaam was, startte hij in 2010 met zijn social mediabureau The New Media Factory – www.tnmf.nl.

Gerelateerde training

Cursus Facebook zakelijk toepassen (van a tot z) - live in Soest

Bekijk training

Cursus Facebook: Hoe zet ik Facebook in voor mijn onderneming - live in Soest

Bekijk training

Cursus Facebook: doelgroep gericht adverteren (basis) - live in Soest

Bekijk training

1-op-1 Facebook coaching voor de ondernemer - online via ZOOM

Bekijk training