Facebook Helpdesk bestaat die wel?

Jazeker! Je vind ze onder de naam Facebook Business Support!

Je moet alleen even zoeken waar de helpdesk zit… EN, je moet geduld hebben!

Ben je er ook zo helemaal klaar mee om bij Help op Facebook naar je probleem te zoeken en dan NOOIT je daadwerkelijke antwoord terug te vinden?Ik merk dat steeds meer bedrijven bij mij terecht komen met de vraag: Ik kom er niet uit bij Facebook, kun je mij helpen.

Ja, dat kan ik!

Ik inventariseer het probleem en ik laat weten wat de kosten ongeveer zijn om jouw Facebookprobleem op te lossen. Want ja, daar zijn uren aan verbonden om het voor elkaar te krijgen, net zoals je een vraag hebt aan je boekhouder die ook zijn uren in rekening brengt om een oplossing voor te vinden.

Dus als je gewoon ‘live’ iemand aan de telefoon wil hebben die jouw probleem voor je gaat oplossen dan mag je mij bellen en mailen. Wil je het eerst zelf proberen dan is dat altijd beter en goedkoper.

Jeroen ’s-Gravendijk
Facebook trainer bij DeSocialMediaTraining.nl
Eigenaar van Social Media Bureau TNMF.nl

Deel dit bericht met je netwerk:

Facebook trainer - Jeroen 's-Gravendijk

Jeroen ‘s-Gravendijk heeft een hotelschool achtergrond en heeft daar geleerd hoe je mensen kan beïnvloeden op een sociale manier. Via een uitstapje naar Direct Marketing, waar hij als klantenservicemanager werkzaam was, startte hij in 2010 met zijn social mediabureau The New Media Factory – www.tnmf.nl.