Help! Ik kan niet meer inloggen op mijn Facebook bedrijfspagina.

Als je een bedrijfspagina hebt op Facebook, is het van cruciaal belang om toegang te hebben tot je account. Maar wat gebeurt er als je niet meer kunt inloggen en geen contact kunt opnemen met de Facebook helpdesk? Het kan behoorlijk frustrerend zijn, vooral als je afhankelijk bent van je bedrijfspagina om je doelgroep te bereiken. Hier zijn een paar stappen die je kunt nemen om weer toegang te krijgen tot je account en eventuele problemen op te lossen.

Controleer je inloggegevens

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar zorg ervoor dat je de juiste inloggegevens gebruikt. Controleer of je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt en dat er geen spelfouten zijn. Als je niet zeker weet of je de juiste inloggegevens hebt, kun je proberen je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Reset je wachtwoord

Als je niet meer kunt inloggen op je bedrijfspagina, kun je proberen je wachtwoord opnieuw in te stellen. Dit kun je doen door op de inlogpagina op ‘Wachtwoord vergeten‘ te klikken. Hier kun je je e-mailadres invoeren dat is gekoppeld aan je account en vervolgens een resetlink ontvangen. Volg de instructies op het scherm om je wachtwoord opnieuw in te
stellen.

Probeer een andere browser

Het kan zijn dat het probleem niet bij je inloggegevens ligt, maar bij de browser die je gebruikt. Probeer in dit geval een andere browser om te zien of dit het probleem oplost. Als je normaal gesproken Google Chrome gebruikt, probeer dan bijvoorbeeld eens Mozilla, Firefox of Safari.

Neem contact op met Facebook via een ander account

Als geen van bovenstaande opties werkt, kun je proberen contact op te nemen met Facebook via een ander account. Als je bijvoorbeeld een persoonlijk account hebt, kun je proberen contact op te nemen met de Facebook helpdesk via dat account. Hier kun je hen informeren over je probleem en vragen om hulp bij het herstellen van toegang tot je bedrijfspagina.

Gebruik Facebook Business Suite

Als je toegang hebt tot de Facebook Business Suite, kun je ook proberen je wachtwoord opnieuw in te stellen via deze tool. Dit kan worden gedaan door in te loggen op je Business Suite-account, op ‘Instellingen’ te klikken en vervolgens naar ‘Accounts’ te gaan. Hier kun je je bedrijfspagina selecteren en een nieuw wachtwoord instellen.

Conclusie

Het is vervelend als je geen toegang meer hebt tot je bedrijfspagina op Facebook, maar er zijn verschillende stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen. Controleer eerst je inloggegevens, probeer je wachtwoord opnieuw in te stellen, gebruik een andere browser of neem contact op met Facebook via een ander account. Door deze stappen te volgen, kun je hopelijk weer toegang krijgen tot je bedrijfspagina en eventuele problemen oplossen.

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag met jouw problemen op Facebook.

Dit is zoals wij werken:

  • We maken een digitale afspraak om een goede diagnose te stellen. Daarvoor krijg je een factuur à € 125,00 excl. BTW.
  • Als wij je verder kunnen helpen  en je geeft ons hiervoor opdracht, dan hebben we over het algemeen 3 uur nodig om de toegang tot jouw Facebook bedrijfspagina te herstellen via Facebook in Amerika. Als ons dat lukt om jou weer beheerder te krijgen, dan krijg je daarvoor een extra factuur van 3 uur  à € 125,00 per uur excl. 21% BTW.

Kom je er niet uit of wil je een aanvraag voor hulp doen? Stuur een mail via de contactpagina en we nemen contact met je op!

Jeroen ‘s-Gravendijk
Eigenaar The New Media Factory en Facebook trainer bij De Social Media Training

Deel dit bericht met je netwerk: