Hoe bouwt u online aan uw bedrijf? Uitnodiging gratis seminar!

Wellicht heeft u het onlangs gehoord of gelezen: de Nokia 3310 is terug op de markt. De onverwoestbare mobiele telefoon, waarmee je kan bellen en sms-en. Ideaal voor in de bouw, wordt er geroepen. De vraag is wie er nog terug wil naar het stenen tijdperk. Want internet en sociale media zijn een integraal onderdeel geworden van ons dagelijks leven en van ons werk.

Intussen doen we allemaal wel iets met sociale media. De een Twittert wel eens wat, de ander plaatst regelmatig wat op Facebook of Instagram en op LinkedIn staat netjes ons digitale CV. Dat is privé allemaal erg leuk, maar levert het zakelijk ook iets op? Als je bedrijfsmatig zomaar wat doet op sociale media, ben je aan het schieten met hagel, in de hoop iets te raken.

Als je internet en sociale media strategisch kan inzetten voor je bedrijf, levert het je wel iets op. Je werkt daarmee structureel aan je naamsbekendheid. De reputatie van je bedrijf wordt verstrekt en je bouwt en onderhoudt een steeds groter netwerk. En dat levert op termijn meer opdrachten op, meer omzet, meer winst.

Tijdens het seminar van desocialmediatraining.nl laten vier professionals zien hoe je op strategisch niveau sociale media kan inzetten voor je bedrijf. Ze zijn gewend om professionals te trainen om meer rendement uit sociale media te halen. Dat doe je door de mogelijkheden en technieken van de verschillende platformen beter te kennen en ze vervolgens op een planmatige wijze in te zetten.

Het begint met doelstellingen, doelgroepen en zoekwoorden. Pas als je weet wat je wilt bereiken, kan je een strategisch pad kiezen wat je er naartoe leidt. SEO en SEA zijn termen die vaak in de mond worden genomen, maar wat betekent het precies? En hoe kan het jouw bedrijf helpen om je online resultaten te verbeteren?

Blogs vormen de content, die als solide basis en onuitputtelijke bron fungeert voor al je andere uitingen op sociale media. Goede blogs verbeteren ook de online vindbaarheid van je bedrijf en versterken de online identiteit en reputatie.

Facebook is verreweg het grootste sociale medium met meer dan 10 miljoen gebruikers in Nederland. Facebook is veel meer dan alleen vrouwen die hun halve leven online zetten en klikken op alles wat ze leuk vinden. Facebookmarketing is het ultieme instrument om je doelgroepen te segmenteren en te werken naar maatwerkcommunicatie. Dan schiet je niet meer met hagel; dan schiet je met scherp!

LinkedIn is het beste platform voor online netwerken. Het biedt een scala aan mogelijkheden om je als professional en als bedrijf te presenteren en te profileren. Je kan er heel gericht je netwerk mee vergroten en versterken. Je kan dit netwerk inzetten om in gesprek te komen met partijen waarmee je graag aan tafel wil. Maar weinig bedrijven benutten de mogelijkheden die LinkedIn heeft te bieden. Zij die het wel doen, ervaren de voorsprong.

Ik nodig je hierbij dan ook graag uit voor een seminar van desocialmediatraining.nl tijdens de Beurs Bouw & Wonen. Tijdens het seminar laten vier professionals van desocialmediatraining.nl zien hoe je op strategisch niveau sociale media kan inzetten voor je bedrijf.

In een sessie van twee uur word je op de hoogte gebracht wat er voor jou en jouw bedrijf online mogelijk is en hoe het allemaal werkt. Je ontvangt concrete tips waarmee je nog dezelfde dag aan de slag kunt.

Deelname is GRATIS!

Meld je nu aan, er is een beperkt aantal plaatsen:

Ik hoor graag van je!

Deel dit bericht met je netwerk: