Nieuw: Basisvaardigheden Instagram Zakelijk

Recent hebben wij bij desocialmediatraining.nl een nieuwe Instagram trainer, Laura Lolkema,  bereid gevonden een basistraining Instagram voor ons te ontwikkelen. Zij stelt zich graag even aan je voor:

In 2015 ben ik als freelancer gestart op het gebied van (online) communicatie. Met meer dan 10 jaar ervaring in de marketingcommunicatie heb ik een brede kennis opgebouwd. Bovendien zie ik tijdens mijn opdrachten voor verschillende bedrijven een diversiteit aan projecten langskomen. Zo werk ik bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van nieuwe websites, beheer ik social media, creëer ik content, maar geef ik ook trainingen of maak (offline) brochures.

Als liefhebber van social media en content creatie is het niet gek dat Instagram mijn favoriet is en één van de platforms is waar ik veel mee doe. Ik vind het een uitdaging om het meeste uit de mogelijkheden van Instagram te halen. Daarnaast vind ik het leuk om mijn enthousiasme te delen en kennis over te dragen aan anderen.

Instagram heeft nu 1 miljard gebruikers en is inmiddels onmisbaar in de communicatie-strategie. Of je nu een zelfstandig ondernemer bent of in een groot bedrijf werkt, Instagram is heel belangrijk bij het vertellen van het verhaal achter je bedrijf.

De training Basisvaardigheden Instagram Zakelijk is bedoeld voor deelnemers die al

 • een privé Instagram account hebben en hier een bedrijfsaccount van willen maken of al beheerder van een bedrijfsaccount Instagram zijn;
 • of al een Facebook bedrijfspagina hebben en/of daar beheerder van zijn, en deze willen koppelen aan een bedrijfsaccount van Instagram.

Na afloop heb je geleerd:

 • Wat Instagram is
 • Hoe Instagram werkt
 • Wat je via Instagram wil bereiken
 • Welke Instagram accounts succesvol zijn en waarom
 • Hoe je van een privé Instagram account een zakelijk account kunt maken
 • Hoe je foto’s kunt posten
 • Hoe hashtags werken
 • Wat Instagram Stories zijn en ben je bekend met alle mogelijkheden
 • Wat IGTV inhoudt
 • Hoe belangrijk het is om consistentie in foto’s te hebben
 • Hoe je video kunt gebruiken via Instagram
 • Hoe je statistieken via het zakelijke Instagram account kunt lezen
 • Hoe de koppeling met de Facebook bedrijfspagina werkt
 • Dat je via Instagram kunt adverteren
 • En heb je handige apps gedeeld gekregen en krijg je tips en trucs mee

Meer weten?

Op 4 november of op 2 december 2019 in de ochtend in Soest geeft Laura deze cursus. Klik op de knop hieronder voor alle informatie over deze nieuwe basiscursus Instagram.

Deel dit bericht met je netwerk: