Nieuwe cursus: op Facebook adverteren als een pro

Als je desocialmediatraining.nl al een tijdje volgt, weet je dat we voortdurend bezig zijn de kwaliteit van onze dienstverlening aan te passen en ook nieuwe cursussen te verzinnen die passen bij de vragen die wij krijgen van onze klanten.

Zo hebben we voor Facebook een training voor de bedrijfspagina en om de basis van adverteren via Facebook te leren. Maar sinds kort hebben we een jonge nieuwe Facebook trainer: Stijn Kemperman die geroutineerd is in het maken van advertentie campagnes voor klanten en ook dagelijks uitlegt hoe het werkt, gevraagd een nieuwe training voor ons te ontwikkelen.

Haal meer uit je Facebookadvertenties

Na deze cursus ben je klaar om de volgende stap te zetten met het Facebook advertentie platform. Zo weet je hoe je de data moet lezen en kan toepassen voor jouw bedrijf. Hoe je een advertentie tekst/beeldmateriaal/kop optimaliseert op basis van data. Hoe je gebruikt maakt van verschillende conversie-optimalisatie instellingen. Hoe je een sterke (retargeting) funnel opzet. En nog veel meer handige manieren om het meeste te halen uit de mogelijkheden die het Facebook algoritme biedt.

Deze cursus wordt online via ZOOM gegeven in twee delen van 2 uur met een lange pauze er tussen. Na de cursus ga je met een concrete huiswerkopdracht aan de slag. De trainer geeft je daarop klassikaal feedback in de zogenaamde terugkomsessie van 1 uur. Na deze sessie heb je nog recht op een individuele sessie van een half uur met trainer Stijn Kemperman.

Daarna ben je er klaar voor om voor het bedrijf waarvoor je werkt zelf Facebook campagnes op te zetten en te monitoren. Je hebt dan geen bureaus meer nodig die dit voor je doet.

Meer weten?

De eerstvolgende training start op 9 maart 2022. Er zijn nog voldoende plekken om in te schrijven. Dit is de juiste link om het hele programma nog eens rustig op je gemak door te lezen.

 

 

 

Deel dit bericht met je netwerk:

Facebook advertentie trainer - Stijn Kemperman

Stijn Kemperman wist al vroeg dat hij ondernemer wilde worden. Nu heeft hij een succesvol online bedrijf, waarbij hij klanten met name via Facebook adverteren trekt. Hij heeft niet alleen de kennis, maar vindt het ook heel leuk om deze kennis te delen. Stijn gaat per 1 januari 2022 voor desocialmediatraining.nl aan de slag met de training Cursus Facebook: leren adverteren (gevorderd).

Gerelateerde training

Cursus Facebook Adverteren: leren adverteren als een Pro - online via ZOOM

Bekijk training