Heb jij al een Strategisch social media plan?

Inmiddels leiden we bij desocialmediatraining.nl al jaren maandelijks medewerkers op die verantwoordelijk zijn voor het beheer van social media met het programma Basisvaardigheden Zakelijk Toepassen Social Media waar je naast Google Business, ook de basis Instagram, Facebook zakelijk en LinkedIn krijgt uitgelegd.

Nieuwe cursus: Strategisch social media plan maken

Voor deze doelgroep, maar ook voor nieuwe cursisten die al een goede kennis hebben van social media (medewerkers die verantwoordelijk zijn voor marketing en communicatie en beheer van social media in hun bedrijf), maar waar nog geen strategisch social media plan is uitgewerkt, is deze cursus in 4 modules bedacht. Deze cursus is heel praktisch van opzet.

Wie is de docent?

Raymond van Hooft is o.a. HBO bachelor: Bedrijfscommunicatie, Interne Communicatie, Marketingcommunicatie en Social Media. Raymond heeft samen met desocialmediatraining deze praktische cursus strategisch social media plan ontwikkeld. Overigens geeft Raymond van Hooft hier al heel lang les in, dus voor hem is de materie niet nieuw.

Details over deze cursus?

De duur van deze cursus is 4 dagdelen. Verdeeld over 3 dagen met de nodige ruimte tusen de modules. Na de theorie ga je zelf met opdrachten tussen de dagdelen door aan de slag. Na dagdeel 3 ga je een eigen social media strategisch plan schrijven. Deze wordt door de docent van feed-back voorzien en daarna volgt een terugkomdag met alle deelnemers. Vooral die laatste module is heel waardevol: uitwisseling van ideeën die de andere cursisten hebben bedacht. Resultaat is een helder plan, waarmee je het management kunt verrassen!

Dus had je toch al goede voornemens om in 2020 met een strategisch Social Media plan aan de slag te gaan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op 1 september 2020 van 09.30 tot 12.30 uur start module 1. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alle details over deze nieuwe cursus weten, klik dan hier.