Nieuw: maak je eigen unieke beeldmateriaal

Vaak zegt een beeld meer dan duizend woorden. We zijn enorm visueel ingesteld en beoordelen iets of iemand in een fractie van een seconde. Meestal is dat gebaseerd op wat we zien. Online werkt dat nog sterker. Wil jij je dus optimaal presenteren op social media, zorg er dan voor dat je beeldmateriaal tiptop in orde is.

Fotografen en LinkedIn

Begin dit jaar mocht ik opnieuw voor de branchevereniging voor beroepsfotografie DuPho een cursus LinkedIn geven. Fotografen leren daar LinkedIn beter in te zetten voor hun eigen business. Dit is heel leuk om te doen. De doelgroep is erg beeldgericht en ik leer ze graag hoe ze zichzelf online goed kan presenteren. Er blijkt altijd veel meer mogelijk met LinkedIn dan de meeste denken.

Zelf leren fotograferen

Tijdens de cursus bij Dupho maakte ik kennis met Christine van Rooijen. Later vertelde ze mij dat ze bezig was met het opzetten van een online videocursus, waarin ze in acht lessen laat zien hoe je beter kan fotograferen met je smartphone. Ik was meteen enthousiast en mocht meekijken met de pilot in de zomer. De deelnemers reageerden allemaal enthousiast en deelden hun resultaten in een besloten LinkedIn-groep. Ik was onder de indruk van de prestaties en ging met Christine in gesprek voor een vervolg.

Je kan binnenkort beginnen

Met Christine heb ik afgesproken dat we haar cursus gaan aanbieden binnen de socialmediatraining.nl. Het is een win-win situatie. Als je hebt geleerd wat LinkedIn voor je kan betekenen en hoe je het kan toepassen, kan je met de cursus van Christine je eigen beeldmateriaal maken. Dus geen kostbare of weinig originele stockfoto’s meer, maar uniek en authentiek beeldmateriaal dat het beste van jouzelf en je bedrijf laat zien. Na de acht online lessen van Christine weet je precies hoe je dat moet aanpakken en zit je nooit meer zonder inspiratie. Het is een kleine investering waar je een leven lang plezier van hebt. En die smartphone heb je toch al altijd bij je, nietwaar?

Meer weten of meteen aanmelden?

Dit is de link naar de inschrijfpagina voor meer informatie over deze laagdrempelige nieuwe online cursus. Uiteraard nodig ik je uit om deze informatie te delen met relaties waarvan jij weet dat ze wel wat tips over fotografie kunnen gebruiken!