Nieuwe website judithdepagter.nl

Per 5 februari 2019 zijn de activiteiten van Judith de Pagter als zelstandig LinkedIn trainer te vinden op een nieuwe website: judithdepagter.nl

Pas meteen even het nieuwe e-mail adres in je gegevens aan: info@judithdepagter.nl

Aanbod

De inhoud van de website en het aanbod zijn vrijwel niet aangepast. Wel een nieuwe frisse layout met eigentijdse heldere kleuren en een eigen identiteit.

Judith geeft o.a. LinkedIn trainingen voor:

Ondernemers:

  • Basisvaardigheden LinkedIn voor ondernemers: de basis om LinkedIn effectief en moeiteloos in te kunnen zetten
  • Meer klanten met LinkedIn: hoe word je zichtbaar op LinkedIn, bedrijfspagina maken en marketing en LinkedIn, hoe kom je aan meer klanten, strategisch zoeken, waar zit jouw doelmarkt, wie zijn jouw fans. Je krijgt bij deze training 3 mooie bonussen cadeau: professionele fotoshoot, online marketing business roman van Ellen de Lange-Ros: Een zaak van Fans en het boek ‘Maak ze gek’ van Aartjan van Erkel over hoe je opvallend veel klanten trekt met online marketing.

Werkzoekenden:

  • Aan het werk via LinkedIn: in mijn trainingen komen vaak werknemers die jarenlang bij een bedrijf hebben gewerkt en door omstandigheden op zoek moeten naar een nieuwe baan. Veelal zijn deze werknemers (nog) niet actief op LinkedIn. Anno 2019 is het hebben van een LinkedIn profiel een ‘must’ om aan een nieuwe baan te komen!

Over Judith de Pagter

Sinds 2010 ben ik zelfstandig LinkedIn trainer en niet verbonden aan de LinkedIn organisatie. Ik heb inmiddels bijna 4.000 cursisten op praktische wijze geholpen maximaal rendement online te bereiken. Met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en in de gezondheidszorg kan ik (zelfstandig ) ondernemers en werkzoekenden moeiteloos voorzien van praktische voorbeelden hoe zij LinkedIn kunnen inzetten om hun doel te bereiken.

Netwerken zit in mijn DNA. Als van nature weet ik mensen aan elkaar te verbinden. Daarbij is LinkedIn een goed hulpmiddel. Als (zelfstandig) ondernemer heb je een sterk netwerk nodig. In mijn hele loopbaan heb ik collega’s geholpen met vragen die te maken hadden met de gebruikerskant van software. Ik heb een natuurlijke belangstelling om te begrijpen hoe software werkt en heb de gave dat op een heldere manier uit te leggen.

Nieuwsgierig geworden? Hier vind je alle LinkedIn trainingen »

Uiteraard is het leuk je reactie achter te laten wat je van deze nieuwe omgeving vindt!

Met dank aan vormgeefster: Marjo Vliek!

Deel dit bericht met je netwerk: