Per 15 juni 2024 is ons nieuwe adres: ABOG Business Centre – Vanadiumweg 25, Amersfoort

Over ons

De Social Media Training bestaat uit een aantal zelfstandige trainers op het gebied van social media en online marketing met een passie voor hun vak. Kenmerk van de trainingen bij De Social Media Training is dat ze praktisch en pragmatisch zijn. De trainingen duren tussen de 2 en 8 uur en worden zowel overdag gegeven. Vaste standplaatsen zijn Soest (provincie Utrecht) of Hilversum, maar kunnen ook op verzoek elders in het land worden gegeven. Ook kunnen trainingen op afstand via ZOOM gevolgd worden.

Visie

De Social Media Training is een trainingsplatform op het gebied van social media en online marketing. Hèt praktische kennisplatform op social media gebied breed, waarbij kwalitatief goede trainers op de hoogte zijn van de laatste razendsnelle ontwikkelingen van social media en online marketing en deze kennis weten over te brengen in individuele open inschrijftrainingen o.a. in het midden van het land en trainingen op maat bij bedrijven.

Missie

Mensen verbinden door kennis is het devies van De Social Media Training door kennis over Social Media en online marketing bij te brengen bij individuele cursisten, bij bedrijven èn mensen te helpen bij het effectief inzetten van hun netwerk.

Mision statement

Desocialmediatraining.nl neemt op enthousiaste wijze cursisten aan de hand mee, leert hoe social media en online marketing werkt en verlaagt drempels door er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan!

Bekijk onze cursussen en diensten