Over ons

De Social Media Training bestaat uit een aantal zelfstandige trainers op het gebied van social media met een passie voor hun vak. Kenmerk van de trainingen bij De Social Media Training is dat ze praktisch en pragmatisch zijn. De trainingen duren tussen de 2 en 8 uur en worden zowel overdag als ’s avonds gegeven. Vaste standplaats is Soest (provincie Utrecht), maar kunnen ook op verzoek elders in het land worden gegeven.

Visie

De Social Media Training is een trainingsplatform op het gebied van social media. Hèt praktische kennisplatform op social media gebied breed, waarbij kwalitatief goede trainers op de hoogte zijn van de laatste razendsnelle ontwikkelingen van social media en deze kennis weten over te brengen in individuele open inschrijftrainingen o.a. in het midden van het land en trainingen op maat bij bedrijven.
Door middel van aanbevelingenmarketing en de inzet van een groot en sterk netwerk laat De Social Media Training omzet voor haar klanten en haar partners groeien.

Missie

Mensen verbinden door kennis is het devies van De Social Media Training door kennis over Social Media bij te brengen bij individuele cursisten, bij bedrijven èn mensen te helpen bij het effectief inzetten van hun netwerk.

Mision statement

Desocialmediatraining.nl neemt op enthousiaste wijze cursisten aan de hand mee, leert hoe Social Media werkt en verlaagt drempels door er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan!

Bekijk onze cursussen en diensten