Aanbod

1. Social media cursussen, trainingen en workshops

Je bent op zoek naar een Social Media cursus? Dan ben je hier aan het goede adres! Onze cursussen zijn altijd praktisch en pragmatisch, zodat je gelijk aan de slag kunt. En natuurlijk helpen we je ook strategisch op weg. Je kunt kiezen uit een groot aantal trainingen, cursussen en workshops: van Twitter tot Bloggen, van Facebook tot Linkedin en van SEO tot WordPress en Mailchimp. Kun je net niet vinden wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op.

Onze social media trainingen:

de Facebook training.nl

de Twitter training.nl

de LinkedIn training.nl

de WordPress training.nl

de MailChimp training.nl

de SEO training.nl

de Blog training.nl

2. Basiscursus Zakelijk Toepassen van Social Media

De Social Media training.nl verzorgt een eendaagse training waarin je zakelijk gezien de drie belangrijkste platforms leert kennen: Linkedin, Facebook en Twitter. Doel van de training is om je praktische professionele kennis en vaardigheden te geven in het zakelijk toepassen van deze social media platforms.  

Lees meer over deze cursus

3. In company cursussen

De Social Media training.nl verzorgt ook graag in company cursussen over social media in uw bedrijf. Alle cursussen die u op deze website vindt, geven we met alle plezier op maat bij u in het bedrijf. Daarnaast verzorgen we ook andere, aanvullende en/of verdiepende trainingen die we laten aansluiten bij uw situatie en wensen.

Vragen? Neem dan even contact met ons op.

 4. Social Media Scan

Gebruikt u in uw organisatie al een tijdje Social Media? Weet u nog niet zo goed wat u er van moet denken? Vraagt u zich af wat het u nu eigenlijk oplevert?
Dan kan onze Social Media Scan u daar meer duidelijkheid over geven. Ons onderzoek betreft meer dan 70 aspecten van Twitter, Facebook en Linkedin. In een helder rapport presenteren we onze praktische en strategische aanbevelingen, waarmee u succesvoller social media kunt inzetten.

Lees meer over de Social Media Scan »

5. Managementtraining: Social media strategisch toepassen

Organisaties, overheden en bedrijven kunnen niet meer ‘zo maar’ social media inzetten. Het is dan weinig effectief. Het is steeds belangrijker om social media op een beleidsmatige en strategische wijze zowel intern als extern in te zetten, zodat het daadwerkelijk effect heeft. De Social Media Training leidt u in één dag stapsgewijs naar een strategisch plan voor uw social media. Theorie en praktijk wisselen elkaar voortdurend af in deze workshop.

Vragen? Neem dan even contact met ons op.