Per 15 juni 2024 is ons nieuwe adres: ABOG Business Centre – Vanadiumweg 25, Amersfoort

Werken aan jouw LinkedIn vaardigheden in de zomervakantie

De een gaat met vakantie, de ander blijft thuis. Mooie gelegenheid om als ondernemer te werken aan jouw LinkedIn vaardigheden tijdens de LinkedIn Summerschool 2024 op onze locatie in Amersfoort!

Er zijn 3 modules van in totaal 8 uur verspreid over 3 live trainingen. Omdat er steeds een week tussen de modules zit, heb je tijd om met alles dat je geleerd hebt ook concreet aan de slag te gaan en de volgende module voor te bereiden.

In het kort ga je in module 1 alles leren over jouw persoonlijke LinkedIn profiel en krijg je uitleg over de exacte werking van LinkedIn en leer je over waarom LinkedIn zo werkt. In module 2 ga je jouw LinkedIn bedrijfspagina aanmaken of professionaliseren en krijg je uitleg over hoe de bedrijfspagina precies werkt. Je leert over statistieken, beheer, communicatie en hoe je aan meer volgers komt.
In module 3 leer je alles over communicatie via LinkedIn en je krijgt marketingtips om mee aan de slag te gaan.

Je krijgt twee online marketingboeken mee naar huis voor thuisstudie over e-mail marketing en online marketing. Een mooie aanvulling op deze cursus.

Je kunt je aanmelden voor:

  • 10 juli | 17 juli | 24 juli 2024
  • 28 augustus | 4 september | 11 september 2024

De training vindt in de ochtend plaats. Je kunt ook qua data switchen. Het is wel belangrijk om met module 1 te starten. Je kunt module 2 bijvoorbeeld later doen en module 3 eerder als dat beter uitkomt.

Ik hoop je te zien op deze waardevolle training!

Deel dit bericht met je netwerk:

Trainer in LinkedIn - Judith de Pagter

Sinds 2010 ben ik zelfstandig expert en trainer in LinkedIn. Ik heb inmiddels ruim 6.000 cursisten op praktische wijze geholpen maximaal rendement online te bereiken.

Gerelateerde training

LinkedIn Summerschool 2024 voor ondernemers in Amersfoort

Bekijk training