Per 15 juni 2024 verhuizen wij naar ABOG Business Centre – Vernadiumweg 25 – Amersfoort

Wijzigingen MailChimp (voorjaar 2023)

De afgelopen maanden is er weer een en ander gewijzigd in MailChimp:

Nog slechts 500 contacten gratis

Het gratis account is beperkter geworden. Je moet al gaan betalen als je meer dan 500 contacten hebt in je Audience. Dat geldt sinds 10 maart 2023 ook voor bestaande gratis accounts.

In de onderstaande video zie je hoe overschakelt naar een betaald account en hoe je kosten kunt besparen door het juiste abonnement te kiezen:

Alle onderdelen uit de met 5 sterren gewaardeerde groepscursus zijn nu direct online te volgen (meer dan 40 videolessen van ongeveer 5 minuten per stuk). Lekker op je eigen werkplek in je eigen tempo je online e-mailcommunicatie verbeteren! 

Voorjaarskorting: €198 €148Bekijk de online cursus MailChimp→

Deze actie eindigt op 23 april 2023

Het onderdeel Sign up forms is verplaatst

Het onderdeel ‘Sign up forms’ is verplaatst. Dat vind je nu in de linkerkolom. Je vindt daar overigens niet alleen de aanmeldformulieren, maar ook de bevestigingsmailtjes en -pagina’s die abonnees voorbij zien komen als ze hun persoonsgegevens willen aanpassen en als ze zich uitschrijven. Die zijn standaard in het Engels en niet zo fraai opgemaakt.

Het scherm met de persoonsgegevens van een abonnee is vernieuwd

De persoonsgegevens staan nu onder elkaar, dat is wat overzichtelijker. De mogelijkheid om iemand uit te schrijven is wat lastiger te vinden in dit vernieuwde scherm. Dat vind je nu achter de drie verticale puntjes rechts boven in het scherm.

Tip: heb je geen CRM of relatiemanagement systeem? In MailChimp kun je ook bel- en gespreksnotities vastleggen. Bekijk het hier in de bovenstaande video en je weet hoe het werkt!

In één dag antwoord op al je MailChimp vragen?

Is het tijd voor een gestructureerde route door alle MailChimp instellingen? Overweeg dan de 1-daagse groepscursus MailChimp in Hilversum. Dan ga je zonder om- en afleidingen recht op je doel af.

Stap voor stap loods ik je in de juiste volgorde door MailChimp. Je mist de belangrijke en ‘verstopte’ instellingen niet en je bespaart een hoop tijd.

Meer weten? Klik dan op de onderstaande knop en lees wat je leert en bereikt met de verschillende MailChimp trainingen:

Deel dit bericht met je netwerk: