Deze zomer een intensieve LinkedIn cursus volgen?

Stel je voor dat je al enige tijd, misschien zelfs al jaren een profiel hebt op LinkedIn en daar nauwelijks iets mee doet. En dat terwijl je weet dat er zoveel meer mogelijk is. Zeker als ondernemer of zelfstandig professional biedt LinkedIn je een schat aan mogelijkheden om je kennis te vergroten, je netwerk uit te breiden en uiteindelijk meer omzet te genereren. Maar waar begin je?

Voor de vierde keer geef ik de LinkedIn Summerschool. In een periode van drie opeenvolgende weken worden cursisten volledig bijgespijkerd over LinkedIn en beschikken ze over de vaardigheden die ze nodig hadden om LinkedIn in te zetten voor hun business. Vanwege het succes van dat programma heb ik besloten om LinkedIn Summerschool in 2022 opnieuw aan te bieden.

Wat houdt LinkedIn Summerschool in?

In drie opeenvolgende weken ga je in drie modulen aan de slag met LinkedIn. Je werkt in een kleine groep van maximaal zes personen. Elke week komen we bij elkaar op een locatie in het midden van Nederland.

In de 1e module van 3 uur staan we stil bij verbeteringen in jouw persoonlijke LinkedInprofiel en leg ik je uit hoe LinkedIn precies werkt.

In de 2e module van 2 uur gaan we samen jouw bedrijfspagina op LinkedIn maken. Als je die al hebt, gaan we deze samen optimaliseren. Daarbij krijg je uitgebreid uitleg over wat een bedrijfspagina inhoudt en wat je er allemaal mee kan doen.

In de 3e module 3 van 3 uur gaan we aan de slag met marketing en LinkedIn. We behandelen dan onderwerpen als:

  • Hoe word je zichtbaar op LinkedIn?
  • Waar zitten jouw klanten?
  • Hoe bereik je die potentiële klanten via LinkedIn
  • Hoe werken je website en sociale media zoals LinkedIn met elkaar samen?
  • Hoe breid jij je netwerk op strategische wijze uit?

Extra voordelig én drie gratis boeken!

Als je even mee hebt geteld, weet je dat je totaal 8 uur werkcollege krijgt. Na die 8 uur ben je helemaal bijgespijkerd en kan je LinkedIn gaan inzetten als marketingtool. Je kan de drie modules los van elkaar boeken, maar als je voor het volledige programma gaat, krijg je een fikse korting en gratis de laatste versie het e-boek Mensen online met elkaar verbinden. Dit handboek van ruim 200 pagina’s staat boordevol handreikingen, screenshots en tips die je kan gebruiken als naslagwerk. Daarnaast krijg je als bonus de boeken ‘Een zaak van fans’ van Ellen de Lange-Ros en ‘Maak ze gek’ van Aartjan van Erkel. Een bonus ter waarde van bijna € 60!

LinkedIn Summerschool start op 1 juli 2022 en/of laatste week augustus en eerste twee weken van september 2022 afhankelijk van de aanmeldingen. De groepen zijn klein, dus wees er snel bij. Meer over het programma, de data en de kosten:

Informatie en aanmelden LinkedIn Summerschool »
Deel dit bericht met je netwerk: